ХАСКОВО   Хасковският тенисист Адриано Дженев се класира за финала

...
ХАСКОВО   Хасковският тенисист Адриано Дженев се класира за финала
Коментари Харесай

Адриано Дженев се запъти към трета титла за 2018-а

ХАСКОВО

 

Хасковският тенисист Адриано Дженев се класира за финала на Държавния шампионат за юноши и девойки до 14 години в Хасково. Днес лидерът в схемата записа бърза победа на полуфинала и продължава в борбата за трофея. На полуфинала Ади игра с Михаил Иванов от столичния тенис клуб 15:40 и го нокаутира с 6:2, 6:1. В другия мач определящ противника на Ади, Виктор Марков –Диана се наложи с 6:3, 6:2 над Илиян Радулов (СКЛАТ).

При девойките, Ангела Ганева от Кристи (Дряново) победи с 6:1, 6:0 Ева Бусаад Августа-Траяна (Ст. Загора), а Йоана Радулова (СКЛАТ) се наложи над Ива Тодориева от Пазарджик.

Припомняме, че в първия си мач поставеният под номер 1 в схемата - Дженев завоюва против Борислав Златанов от Търговска колегия Пазарджик с 2:0 сета. Хасковлията взе обособените елементи с 6:1 и 6:3. Дженев записа триумф и против Дейвид Симеонов от тенис клуб Кристи (Дряново) с резултат 7:5, 6:0.

Ако на следващия ден завоюва мача си, Адриано ще запише трети следващ триумф от началото на годината. Възпитаникът на Търговска колегия Хасково 2015 завоюва държавните шампионати до 14 година в Бургас и в Пазарджик.

Финалните мачове на кортовете в комплекс “Юнак ” стартират на следващия ден от 9 часа./Марица

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР